Promo media

Radio online
Promovam posturi de radio online in cel mai complex mod pentru ca Tu sa ai cele mai proaspete informatii despre toate posturile de radio ce emit online pe internet.

Programe TV HD in Romania - Posturi tv HD 2011

Cu siguranta cele mai importante programe tv au devenit acum posturile tv HD. O mare parte din programele tv emit acum si in formatul full HD astfel receptia programelor HD in 2011 devine tot mai raspandita pe retelele de cablu tv si satelit.
Momentan in Romania programele tv HD nu sunt multe la numar in comparatie cu programele tv digitale sau chiar in unele cazuri si analogice. Receptia programelor tv HD in Romania se face prin intermediul companiilor de cablu tv si companiilor de satelit tv disponibile si ce isi au activitatea in tara noastra.
Urmareste live cele mai raspandite programe tv HD din Romania in 2011 si bucura-te de calitatea imagini impecabile ale formatului full hd.
In curand toate posturile tv ce emit momentan in digital vor opta cu siguranta la echipamentul si la transmisia full hd datorita normelor ce vor intra in viguare cu privire la statiile de televiziune si la formatele de transmisie.
In tara noastra se pot receptiona terestru momentan doar trei canale Hd si aici amintim ProTv HD , Sport.RO HD si TVR HD , toate canalele transmit in formatul full HD.
Acum posibilitatile de vizionare hd sunt multiple si iti pun la dispozitie si vizionarea posturilor full HD live online pe internet prin intermediul streamului de inalta fidelitate 1080.

Posturi TV HD in Romania

Iti prezentam lista canalelor full HD ce se poate viziona in tara noastra sau prin plata abonamentelor tv.

TVR HD - emite si terestru in formatul full HD
ProTv HD - emite si terestru in formatul full HD programul complet ProTV
Utv HD - transmis prin cablu sau satelit TV
AcasaTv HD - transmis de retele de cablu tv si satelit
HBO HD - transmis momentan in reteaua UPC Romania
DigiSport HD - transmis momentan in reteaua RCS-RDS Romania
SportRo HD - emite si terestru sau disponibil si pe cablu tv si satelit
Super One HD - transmis momentan in reteaua RCS-RDS Romania
National Geographic - disponibil pe cablu si satelit TV


Informatiile prezentate au rolul de a informa telespectatori cu privire la posibilitatea de a viziona si receptiona programele tv hd in Romania sau cu abonamente tv.
Cea mai simpla modalitate de receptie a programelor hd o constiuie antena de camera pentru posturile hd acolo unde semnalul TV este suficient de bun.
© 2010 Tv24online.ro All rights reserved.Contact TV24online.ro