Promo media

Radio online
Promovam posturi de radio online in cel mai complex mod pentru ca Tu sa ai cele mai proaspete informatii despre toate posturile de radio ce emit online pe internet.

Romanii au Talent live pe ProTV

Informatii despre emisiunea Romanii au Talent live :
Emisiunea Romanii au talent va fi un show de exceptie unde oamenii obisnuiti isi vor arata talentele publicului telespectator. Urmareste Romanii au Talent Live pe Protv si in fiecare editie descopera oamenii cu adevarat talentati. Cele mai spectaculoase momente din emisiune va sunt prezentate online pe internet. Showul Romanii au Talent aduce in unda si vedete autoctone dar si multe alte surprize care le puteti urmarii live pe Protv.

Dupa terminarea preselectiilor din sezonul 2 Romanii au talent ,Pro tv a dat startul editiilor live.Vor fi 5 semifinale si marea finala ce vor fi difuzate in fiecare vineri de la ora 20:30.Din cei 60 de semifinalisti doar 12 vor ajunge in marea finala ce va avea loc pe 11 mai si va fi difuzata live pe Pro tv.
Prima semifinala din al doilea sezon Romanii au talent a fost difuzata pe data de 6 aprilie iar dintre cei 12 semifinalisti castigatorii au fost:pe locul 1 X-treme Brothers,locul 2 Loredana si Cristian Fieraru iar castigatorii locului 3 au fost Aset Crew,acestia fiind alesi de membrii juriului.
In a doua semifinala ce a avut loc pe 13 aprilie castigatorii dintre cei 12 semifinalisti au fost:pe locul 1 Razvan Krem Alexe,pe locul 2 Vasilica Godgea iar locul 3 a fost castigat de Gigel Frone el fiind ales de 2 dintre membri juriului de Andi Moisescu si Andra.
A treia semifinala a avut loc vinerea aceasta pe 20 aprilie de la ora 20:30 pe Pro tv.Castigatorii acestei semifinale au fost mentalistul Cristian Gog el fiind primul dintre preferintele telespectatorilor,pe al doilea loc au fost Trio Zamfirescu.Cei ce sau luptat pentru locul al trielea au fost Roqfellaz si BarSession iar castigatorii locului 3 au fost cei de la BarSession ei fiind alesi de Andi Moisescu si Andra.Cei trei au ajuns in marea finala de pe 11 mai alaturi de ceilalti concurenti din primele semifinale.
In marea finala Romanii au talent,ce a vut loc pe 11 mai,marele castigator,dintre cei 15 concurenti a fost mentalistul Cristian Gog ce a castigat marele premiu de 120 de mii de euro.Pe locul doi sa clasat dansatorul Mihai Peitrache.Emisiunea Romani au talent de pe Pro tv va continua cu sezonul 3 anul viitor.

Info TVToate drepturile de proprietate asupra continutului audiovizual al emisiunii Romanii au Talent apartin postului de televiziune Pro TV.

Romanii au Talent sezonul doi

Urmariti in aceasta toamana pe Pro TV un nou sezon din emisiunea care a cucerit sufletele romaniilor Romanii au Talent partea a doua din aceasta toamna exclusiv pe Pro TV. Daca stii ca ai un talent aparte vino la preselectiile organizate in toata tara pentru noul sezon Romanii au talent live.
Primul sezon Romanii au Talent ne-a adus in fata cei mai talentati concurenti ce au realizat cele mai frumoase lucruri pe parcursul editiilor difuzate la ProTV. Marea finala a emisiunii Romanii au Talent a desemnat marele castigator al emisunii si omul care a impresional cel mai tare publicul Romanii au Talent. Adrian Tutu a castigat marea finala Romanii au Talent live.
Urmareste finala din 25 aprilie a emisiuni Romanii au Talent live pe ProTv si ProTv HD. Cei mai buni finalisti ai acestui show de televiziune se vor intrece pentru marele premiu al emisiunii Romanii au Talent
Asteptam sa urmarim cel mai incitant show in marea finala a primului sezon Romanii au talent live la ProTv pe 25 Aprilie 2011.

Semifinala cu numarul 3 are loc Vineri 8 Aprilie iar Semifinala numarul 4 Sambata 9 Aprilie numai pe ProTV.
Cele doua semifinale din 1 si 2 Aprilie au condus in finala cei 6 romanii care se vor intrece in marea finala a emisiunii din 25 Aprilie pe ProTV.
Cea de-a doua semifinala ia trimis direct in finala pe Adrian Tutu , Alina si Cristina dar si trupa Akikai astfel acum deja avem sase finalisti.

Dupa prima semifinala a emisiunii Romanii au Talent ce a avut loc vineri 1 Aprilie cei trei finalisti sunt : Narcisa ,Trupa Ballance si sotii Luca. Marea finala a shoului Romanii au Talent este live pe 25 Aprilie pe ProTV cand finalistii se vor intrece in talente pentru a castiga marele premiu.
Nu pierde a doua semifinala din 2 Aprilie pe ProTv de la ora 20:30 cand alti 3 finalisti vor intra in finala.
Vineri 1 Mai va avea loc prima semifinala a emisiunii Romanii au Talent astfel cei mai talentati concurenti vor reusi sa ajunga in finala.
Usor ne apropiem de finala emisiunii Romanii au Talent iar participanti la aceasta emisiune va trebui sa dea tot ce e mai bun pentru a ajunge pana la urma in marea finala de la Romanii au Talent. In editia din 25 Martie putem sa remarcam cu siguranta cele mai bune momente care au impresionat publicul telespectator si aici remarcam pe Mihai Cosofret care a imitat pasari si animale ,Cristi Stancu cu un numar interesant de iluzionism dar si multi alti. In cadrul urmatoarelor editii se va trage linie si cu adevarat cei mai talentati romanii vor participa in marea finala de la Romanii au Talent
Bifam un nou succes al celor mai talentati romani in editia de vineri 18 Martie ce a fost difuzata de ProTV. Madalina Stanciu a dansat la bara fara egal intr-un dans senzual ,Paul Valentin dans si spectacol inedit. Surprizele continua in viitoare editie Romanii au Talent din data de 25 Martie la ProTv

In editia din 11 Martie a emisiunii Romanii au Talent am avut parte de alte surprize inedite asa cum dealtfel ne-am si obisnuit si aici vom sublinia grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red sau Marian Vasilescu canta Use Somebody . Cu fiecare editie continuam sa descoperim noi talente in emisiunea Romanii au Talent .Urmareste Romanii au talent editia din 11 Martie pe ProTV si in reluare Sambata 12 martie de la ora 16:15.

Dupa difuzarea editiei din 4 Martie 2011 a emisiuni Romanii au Talent ProTv bifeaza inca odata o cota de audienta record. Si in aceasta editia am avut ocazia sa cunoastem romanii cu adevarate talente si aici putem sa enumeram doar cateva momente din emisiune si anume Alin Stanis tenorul patiser , Orlando cu echilibristica sa dar si Tutu Adrian care canta `E evident ca Romanii au talent`.
Emisiunea continua in editia din 11 Martie cand vom cunoaste noi talente ce urmeaza sa le descoperim in emisiunea Romanii au Talent de vineri 11 Martie.

Emisiunea Romanii au Talent live pe ProTv se poate urmarii si in reluare a doua zi pe internet online sau in programul ProTV. Nu rata editia din 25 februarie 2011 a emisiuni Romanii au Talent live ProTV
Romanii au Talent debuteaza la ProTv pe 18 Februarie 2011 si aduce in fata publicului telespectator cele mai inedite si mai interesante lucruri realizate de oameni obisnuiti dar cu nenumarate talente.
Vezi din Emisiunea Romanii au Talent LIVE cele mai interesante momente acum si online pe pagina oficiala a emisiunii. Dupa fiecare editie difuzata live poti urmarii momente din emisiune si cele mai interesante lucruri.
Prima editie a emisiuni Romanii au Talent difuzata pe ProTv a avut un record de audienta fata de celelalte programe tv astfel pe timpul emisiuni peste 4 milioane de telespectatori au ales sa urmareasca live Romanii au Talent.

© 2010 Tv24online.ro All rights reserved.Contact TV24online.ro