Promo media

Radio online
Promovam posturi de radio online in cel mai complex mod pentru ca Tu sa ai cele mai proaspete informatii despre toate posturile de radio ce emit online pe internet.


super one info
Super One HD este un post de televiziune ce ofera programe in format full HD si este destinat exclusiv adultilor.Urmareste programul tv Super One HD si poti vedea filme si seriale erotice dar si cele mai noi filme pentru adulti in formatul hd ce impune o imagine tv de exceptie. Super One HD este transmis si in tara noastra acum de reteaua de cablu tv Rcs-RDS iar programele sale sunt difuzate fara restrictie 24 de ore din 24.
La SuperOne Hd poti urmarii filme erotice din 2011 , seriale pentru adulti de televiziune iar filmele rulate pe Super One HD se pot viziona si in reluare in cadrul programelor oferite de canalul tv.

Programul Super One HD - Receptia si Disponibilitatea programului TV

Programul Super One HD este destinat exclusiv adultilor, programul fiind distribuit in reteaua RCS-RDS codat in timpul zilei sau cu acces 24 din 24 pe baza de cartela de acces la pachetul extra furnizat de compania de cablu.
Urmareste pe SuperOne HD cele mai noi filme pentru adulti ,programe speciale destinate exlclusiv adultilor si strict interzise copiilor sub 18 ani. Programul Super One HD se poate urmarii live momentan pe frecventele distribuite in tara noastra de reteaua RCS-RDS. Informatiile sunt legate strict de canalul tv pentru a facilita accesul la informatii ale utilizatorilor sau potentialilor telespectatori.Programele postului Super One HD pot fi restrictionate in timpul zilei prin criptarea frecventei de emisie sau restrictionarea programului intr-un anumit interval orar. Desigur programul poate fi vizionat si fara aceste restrictii daca distribuirea programului SuperOne Hd este permisa si nu este restrictionata mai ales in cazul conectarii cu card acces TV.
Programele difuzate pe canalul TV Super One HD sunt interzise copiilor sub 18 ani. Canalul poate fi restrictionat in unele cazuri de reteaua tv ce il transmite sau individual de abonatii tv prin Restrictie Parentala.

Info TVToate drepturile de proprietate asupra continutului audiovizual apartin numai postului de televiziune SuperOne.

© 2010 Tv24online.ro All rights reserved.Contact TV24online.ro