Promo media

Radio online
Promovam posturi de radio online in cel mai complex mod pentru ca Tu sa ai cele mai proaspete informatii despre toate posturile de radio ce emit online pe internet.


Prezentare generala

TVR 1 este prima televiziune nationala ce are acoperire terestra pe intraga suprafata a tarii si se poate receptiona liber oriunde in tara oferind programe publicului 24 de ore din 24. Programul TVR 1 se poate viziona online si pe internet doar pe pagina oficiala a postului de televiziune. Urmareste programul complet al postului national de televiziune TVR 1 ce se poate viziona pe toate retelele nationale de media catv. TVR 1 este primul canal tv din Romania si ofera emisiuni live , filme si seriale tv , transmisiuni sportive in direct dar si multe alte lucruri interesante. Programul TVR 1 cuprinde o serie de emisiuni tv ce sunt transmise in direct, seriale de succes difuzate zilnic in programul TVR 1 dar si cele mai importante transmisiuni sportive din Uefa Champions League.

Vezi Programul TVR de AZI:

Emisiuni Recomandate pe TVR

Danut SRL
Danut SRL
Titlul original: Danut SRL
Prezinta: Alexandra Stoicescu
GeN: Divertisment
Difuzare: Duminica - 18:50
Raiting: AP
Program: TVR 1 live - editii

Profesioniştii
Profesioniştii
Titlul original: Profesioniştii
Prezinta: Eugenia Voda
GeN: Dezbateri culturale
Difuzare: Sambata - 23:00
Raiting: AP
Program: TVR 1 live - editii

In trecerea anilor
In trecerea anilor
Titlul original: In trecerea anilor
Prezinta: Mircea Radu
GeN: Divertisment
Difuzare: Sambata - 21:00
Raiting: AP
Program: TVR 1 live - editii


TVR 1 receptie live pe Satelit

Satelit: Eutelsat W2 16.0° E
Frecventa: 11475
Polaritatea: V
SR: 29950
FEC: 3/4
Codare: Viaccess 2.6
Detalii TVR 1 - Website

Programul TV - TVR 1


Arhiva din programul TVR
România - Belarus live pe TVR 1 vineri 7 octombrie 2011 de la ora 21:23 in Preliminariile Campionatului European 2012.Meciul dintre Romania Belarus este transmis integral live si de programul TVR HD.Comentatori Marian Olaianos, Emil Hossu Longin Producători tv. Cristian Oprean, Mihai Dionise Transmisiune directă Romanaia Beralus

Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona live pe TVR 1 marti 27 septembrie in transmisiune directa de pe stadionul National Arena din Bucuresti.Urmareste live pe TVR 1 Oţelul - Benfica meci transmis integral din Uefa Champions League live de TVR.

Barcelona Ac Milan live pe TVR 1 marti 13 septembrie 2011
Prima partida din Uefa Champions League Barcelona Ac Milan live marti 13 septembrie in transmisiune directa de la ora 21:45.
F.C. Basel Otelul Galati live pe TVR 1 miercuri 14 septembrie
Pentru prima data intr-o competitie de talia Champions League urmareste miercuri de la ora 21:45 meciul dintre Basel Otelul Galati live pe TVR

© 2010 Tv24online.ro All rights reserved.Contact TV24online.ro