luk install

Luk Install Bucuresti

AVEM PESTE 15 ANI DE EXPERIENTA
LUCRAM DOAR CU INSTALATORI AUTORIZATI

Oferim garantie pentru lucrarile instalatorilor nostrii
Luk Install va ofera rapid un instalator autorizat in Bucuresti, pentru interventii asupra instalatiilor termice, sanitare sau remedierea avariilor la instalatii. Intervenim prompt cu echipe de instalatori cu o bogata experienta tehnica.

Articole pe BLOG:

Cum se face o aerisire corecta a caloriferelor

Aerisirea caloriferelor trebuie facuta in momentul in care se aud zgomote nefiresti in calorifer sau daca acestea se incalzesc doar partial.
In cazul in care dorim sa adaugam calorifere noi la circuitul deja existent de incalzire, obligatoriu va trebui sa aerisim toate caloriferele din locuinta.
Citeste mai mult…

Ce probleme pot aparea la hidrofor

Hidrofoarele sunt produsele utilizate în diverse aplicații precum pomparea apei, scoaterea apei din puțuri, alimentarea locuințelor cu apă sau irigații. Sunt utilizate in general in zonele in care nu este posibila conectarea la o retea de apa.
Citeste mai mult…

Intalator autorizat – Luk Install

Instalator autorizat pentru orice lucrare la nivelul instalatiilor sanitare si termice. Firma noastra vine in sprijinul clientilor noastrii cu instalatori autorizati pentru orice lucrare la nivelul instalatiilor dumneavoastra, indiferent de gradul de complexitate.

website: luk-install.ro
Telefon: 0743 697 295

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *